Schrijven met
ChatGPT

Kom je ook chronisch tijd tekort, en zou je ook wel een persoonlijk assistent willen hebben die je 24/7 kunt inschakelen? Volg dan nu een workshop ChatGPT.

Dat AI-programma kan in mum van tijd memo's, mailtjes, rapportages, presentaties of je verkoopverhaal voor je produceren, zonder taalfouten.

Maar daarvoor moet je wel de juiste vraag aan de robot weten te stellen, en dat is nog een kunst op zich.

Want wie weleens met ChatGPT heeft gewerkt, weet dat het vaak met onbruikbare of zelfs onzinnige teksten op de proppen kan komen. Zonde van je tijd.

In deze workshop leer je op een laagdrempelige manier hoe het bot werkt, wat het kan, en wat het niet kan. En hoe je je opdrachten aan ChatGPT zo kunt formuleren dat je er wat aan hebt. Samen zullen jullie zo een ijzersterk duo vormen.

Interesse? Stuur een mailtje
En je zult zeeën van tijd overhouden!Over de trainer
Arend Hulshof is al bijna twintig jaar werkzaam als trainer en auteur. Hij schreef boeken, is parttime eindredacteur bij Het Financieele Dagblad, en publiceerde verschillende artikelen over de kansen en gevaren van algoritmes. De Workshop Schrijven met ChatGPT gaf hij al aan o.a. journalisten, filmmakers en mensen uit het bedrijfsleven.

Schrijfcoach Arend Hulshof

In de training komt o.a. aan bod:

  • Hoe ChatGPT werkt
  • Hoe je je vraag aan de robot het beste kunt formuleren
  • Trucs waarmee je de ChatGPT-tekst aantrekkelijker, interessanter en pakkender maakt
  • Wat laat je ChatGPT doen, en wat doe jezelf